Catàleg de cursos

Analitzant el comportament dels ocells

CURS DE 8 HORES LECTIVES
ACCÉS A FITXA
ESTIGUES AL CAS PER A NOVES DATES

44.99
MENORS DE 18 ANYS
  • Si ets menor de 18 anys, utilitza el codi MENOR18 per gaudir d'un descompte de 10€.
Què pensen aquests corbs? Segurament més coses que no t'imagines.
Què pensen aquests corbs? Segurament més coses que no t'imagines.

El comportament dels ocells pot ser espectacular o subtil, gairebé imperceptible. Els displays de les aus del paradís meravellen l’esperit del més insensible, però sabem què signifiquen?, com ha arribat l’evolució fins aquí? En una menjadora, els ocells van i venen però hi ha una jerarquia? algú mana? És cert que els còrvids són els animals més intel·ligents, més encara que ximpanzés i dofins?

En aquest curs aprendràs les interioritats d’un món sorprenent que, a més, pots descobrir amb els ocells d’un parc públic, sense necessitat d’anar a cercar ocells rars o identificar espècies complicades. Entendràs per què val la pena esperar a veure què fan els ocells, abans de sortir corrent a afegir una altra espècie a la llista.

Uns ànecs collverds movent el cap amunt i avall en un estany, una mallerenga ensenyant el pitet ostentosament o un mosquiter fent vibrar les ales, estan enviant missatges molt clars. Saps què volen dir?

Converteix, amb aquest curs, la teva experiència del birding en una immersió en els secrets del món dels ocells i ves més enllà -molt més enllà- de fer llistes d'espècies.

Dates: 17, 19, 24 i 26 de novembre

4 classes teòriques de 2 hores cada una

Horari: 19h-21h

Lloc de les classes: KNOWTECH Training. Gran Via de les Corts Catalanes, 774. 6a Planta. Barcelona. Com arribar

Nota COVID: Limitat a 10 places (menys del 50% de la capacitat de l'aula), obligatori ús de mascareta, sistema de renovació d'aire.UN EXEMPLE DEL QUÈ T'ESPERA EN AQUEST CURS.

I no pensis que t'avorriràs! Vídeos, experiències, tests i altres recursos faran que el teu aprenentatge progressi de forma interessant i divertida.


DESCARREGA'T EL TEMARI DEL CURS


CONEIX EL PROFESSOR

Abel Julien

Abel Julien

Professor d’ornitologia amb centenars d’hores a les espatlles ensenyant apassionadament com aprendre sobre ocells i dels ocells. Amb els seus cursos aprendràs i et divertiràs. Garantit.