Analitzant el comportament dels ocells

8 hores lectives i 2 sortides
Accés a fitxa
Estigues al cas per a noves dates

69.99

Places exhaurides.

Donada la rapidesa amb què s'han exhaurit les places, mirarem de programar una segona edició aviat.

Què pensen aquests corbs? Segurament més coses que no t'imagines.
Què pensen aquests corbs? Segurament més coses que no t'imagines.

El comportament dels ocells pot ser espectacular o subtil, gairebé imperceptible. Els displays de les aus del paradís meravellen l’esperit del més insensible, però sabem què signifiquen?, com ha arribat l’evolució fins aquí? En una menjadora, els ocells van i venen però hi ha una jerarquia? algú mana? És cert que els còrvids són els animals més intel·ligents, més encara que ximpanzés i dofins?

En aquest curs aprendràs les interioritats d’un món sorprenent que, a més, pots descobrir amb els ocells d’un parc públic, sense necessitat d’anar a cercar ocells rars o identificar espècies complicades. Entendràs per què val la pena esperar a veure què fan els ocells, abans de sortir corrent a afegir una altra espècie a la llista.

Uns ànecs collverds movent el cap amunt i avall en un estany, una mallerenga ensenyant el pitet ostentosament o un mosquiter fent vibrar les ales, estan enviant missatges molt clars. Saps què volen dir?

Converteix, amb aquest curs, la teva experiència del birding en una immersió en els secrets del món dels ocells i ves més enllà -molt més enllà- de fer llistes d'espècies.

Dates: 26, 27 i 28 de març

2 classes teòriques de 4 hores i 2 sortides d'un matí

Horari: Classes: divendres 17h-21h, dissabte 16h-20h / Sortides dissabte i diumenge 8h-13h

Lloc de les classes: Sala d'actes del Museu de les Terres de l'Ebre, c/Gran Capità, 34, Amposta, aquí

Nota COVID: Limitat a 14 places. La classe es fa a la sala d'actes del Museu, amb capacitat d'unes 50 persones i es deixen les finestres obertes. Cal portar mascareta durant el curs.UN EXEMPLE DEL QUÈ T'ESPERA EN AQUEST CURS.

I no pensis que t'avorriràs! Vídeos, experiències, tests i altres recursos faran que el teu aprenentatge progressi de forma interessant i divertida.


DESCARREGA'T EL TEMARI DEL CURS


CONEIX EL PROFESSOR

Abel Julien

Abel Julien

Professor d’ornitologia amb centenars d’hores a les espatlles ensenyant apassionadament com aprendre sobre ocells i dels ocells. Des de ben jovenet, la natura ha estat l'eix central de la seva vida i sempre ha tingut un ferm compromís amb el desenvolupament de l'ornitologia a Catalunya. Va ser president de l'Institut Català d'Ornitologia durant 16 anys, de 1989 a 2005 i té un blog on fa divulgació de temes variats sobre el món dels ocells, com biologia de les aus, tècniques d'observació, consells per a principiants, ocells al cinema, avaluació de productes i molts altres. A sobre del seu cap ple d'idees, sempre hi veureu una gorra o barret.

Amb els seus cursos aprendràs i et divertiràs. Garantit.

PAU ORTEGA

PAU ORTEGA

Graduat en Biologia per la Universitat de Vic i, sobretot, birder empedreït i entusiasta que dedica els seu temps lliure (probablement més del que ell mateix voldria) a observar ocells, aprendre sobre ocells i compartir la seva passió amb els altres.

A Aula i Natura porta a terme tasques de docència i guiatge ornitològic però també aprofitem els seus coneixements sobre altra fauna (com rèptils i amfibis) per cobrir aquestes àrees. I fa unes aquarel·les d'ocells que et treuen l'alè! Tot un luxe.