Catàleg de cursos

Delta del Llobregat

Sortida d'un matí
- ACCÉS A FITXA -
- ESTIGUES AL CAS PER A NOVES DATES -

12.99

Molts habitants de la conurbació de Barcelona no es poden creure el que veuen quan van al Delta del Llobregat per primera vegada. Els aiguamolls plens de vida a tocar d'un espai tan humanitzat són una sorpresa agradable fins i tot per al més insensible.

El conjunt de la llacunes, aiguamolls, bosquines, i altres ambients que conformen aquest conjunt d'espais protegits, propicien una biodiversitat singular que atrau nombroses espècies d'ocells, per major goig d'ornitòlegs i fotògrafs.

En aquesta sortida, anirem a pardalejar a l'espai natural de Cal Tet. En el camí de l'aparcament a l'entrada de la reserva ja tindrem un primer tastet d'ocells de conreu i ambients oberts.

Un cop a l'espai protegit, veurem els ocells que s'agrupen en un punt molt particular del riu Llobregat en què abunden les gavines, bernats i xarxets, a més de flamencs capons reials a punt de la migració.

I, ja de ple al cor de la reserva, qualsevol cosa pot aparèixer, des dels habituals -però esplèndids- cabussons emplomallats, ànecs grisets, xiuladors, morells i polles blaves a espècies poc freqüents però regulars, com l'àguila pescadora o diferents espècies de xatracs.

En realitat, és difícil fer una llista de què podrem veure a la sortida: qualsevol cosa pot aparèixer en aquest hotspot tan proper!

INFO DE REFERÈNCIA. ESTIGUES AL CAS PER A NOVES DATES.

Data: Dijous 8 d'abril de 2021

Horari: De 8 h a 13.30 h

Lloc: Cal Tet (Delta del Llobregat). Trobada a l'aparcament públic de Cal Tet aquí


CONEIX EL GUIA

Pau Ortega

Pau Ortega

Graduat en Biologia per la Universitat de Vic i, sobretot, birder empedreït i entusiasta que dedica els seu temps lliure (probablement més del que ell mateix voldria) a observar ocells, aprendre sobre ocells i compartir la seva passió amb els altres.

A Aula i Natura porta a terme tasques de docència i guiatge ornitològic però també aprofitem els seus coneixements sobre altra fauna (com rèptils i amfibis) per cobrir aquestes àrees. I fa unes aquarel·les d'ocells que et treuen l'alè! Tot un luxe.