Catàleg de cursos

Delta del Llobregat

SORTIDA D'UN MATÍ
8h-13:30
ACCÉS A FITXA
ESTIGUES AL CAS PER A NOVES DATES

12.99

- PLACES EXHAURIDES -

Molts habitants de la conurbació de Barcelona no es poden creure el que veuen quan van al Delta del Llobregat per primera vegada. Els aiguamolls plens de vida a tocar d'un espai tan humanitzat són una sorpresa agradable fins i tot per al més insensible.

El conjunt de la llacunes, aiguamolls, bosquines, i altres ambients que conformen aquest conjunt d'espais protegits, propicien una biodiversitat singular que atrau nombroses espècies d'ocells, per major goig d'ornitòlegs i fotògrafs.

En aquesta sortida, anirem a pardalejar a l'espai natural de Cal Tet. En el camí de l'aparcament a l'entrada de la reserva ja tindrem un primer tastet d'ocells de conreu i ambients oberts.

Un cop a l'espai protegit, veurem els ocells que s'agrupen en un punt molt particular del riu Llobregat en què abunden les gavines, bernats i xarxets, a més de flamencs capons reials a punt de la migració.

I, ja de ple al cor de la reserva, qualsevol cosa pot aparèixer, des dels habituals -però esplèndids- cabussons emplomallats, ànecs grisets, xiuladors, morells i polles blaves a espècies poc freqüents però regulars, com l'àguila pescadora o diferents espècies de xatracs.

En realitat, és difícil fer una llista de què podrem veure a la sortida: qualsevol cosa pot aparèixer en aquest hotspot tan proper!


Data:
DIMARTS 22 DE DESEMBRE DE 2020

Horari: 8h-13:30h

Lloc: Cal Tet (Delta del Llobregat). Trobada a l'aparcament públic de Cal Tet aquí


CONEIX EL GUIA

Abel Julien

Abel Julien

Professor d’ornitologia amb centenars d’hores a les espatlles ensenyant apassionadament com aprendre sobre ocells i dels ocells. Amb els seus cursos aprendràs i et divertiràs. Garantit.