Catàleg de cursos

Identificació d'ocells forestals

SORTIDA MATINERA
SENSE DATA PREVISTA

12.95

IDENTIFICACIÓ D'OCELLS FORESTALS

Pica-soques blau
Pica-soques blau

Ningú no ho negaria: molts dels nostres ocells forestals són preciosos. Llàstima que visquin amagats! Molts d'ells són difícils d'observar i cal paciència per tenir-los davant dels prismàtics o la càmera. Tot i així, són ocells molt fàcils de detectar si et coneixes el cant. Si no, et costarà una mica més saber què tens al davant.

En aquesta sortida matinera anirem a observar però, sobretot, a escoltar. Aprendrem les diferències entre els cants dels diferents ocells però també tuits, crocs, txics, rocs, fius, titits i fiiiis diversos que omplen el paisatge sonor d'un bosc.

 

Gaig
Gaig

Minúsculs bruels, incansables mallerengues, sorollosos gaigs i pica-soques nerviosos ens esperen en aquesta sortida. Recorrerem una zona del Parc Natural de Collserola especialment rica en ocells cantors. Esperem trobar-hi totes les mallerengues, pica-soques blau, mosquiter pàl·lid, bruel, tallarol de casquet, rossinyol, rossinyol del Japó i molts altres que canten, criden i repiquen de diverses maneres.

Uns dies abans, els inscrits rebran un enllaç als sons que previsiblement se sentiran per tal que practiquin i puguin treure el màxim profit de la sortida.

Prepareu-vos a afinar les orelles!

Dia: a determinar

Hora: 7h-13:30h

Lloc: Centre d'Informació del Parc de Collserola.

 

 

Cargolet
Cargolet

SORTIDA GUIADA PER ABEL JULIEN