Catàleg de cursos

llacuna de Can Dunyó

SORTIDA D'UN MATÍ
8:30h-13h
ACCÉS A FITXA
ESTIGUES AL CAS PER A NOVES DATES

12.99

Al Vallès s'han creat diferents llacunes artificials que en poc temps han estat ocupades per una rica fauna ornitològica. Can Dunyó n'és un exemple que val la pena conèixer. Envoltada d'una plana agrícola i de bosquines de ribera, la llacuna i el seu entorn concentren un bon grapat d'espècies d'ocells que val la pena conèixer.

En aquesta sortida, visitarem Can Dunyó, on farem un recorregut al voltant de la llacuna per observar els ocells aquàtics i de l'entorn agroforestal. Martinets, blauets, repicatalons i bernats pescaires són habituals però l'atractiu de la llacuna fa que qualsevol sorpresa sigui possible, especialment si el fred i la neu apreten al centre i nord d'Europa!

Mussols, cornelles, corbs, cogullades i fringíl·lids diversos, com el durbec, són habituals a l'entorn. I no descarteu tords ala-rojos i grives cerdanes!

 

 


Data:
ESTIGUES AL CAS PER A NOVES DATES

Horari: 8:30h-13h

Lloc: Can Dunyó. Vallès Oriental. Punt de trobada (Avda. del Tenes, 7, Lliçà de Vall).


CONEIX EL GUIA

Abel Julien

Abel Julien

Professor d’ornitologia amb centenars d’hores a les espatlles ensenyant apassionadament com aprendre sobre ocells i dels ocells. Amb els seus cursos aprendràs i et divertiràs. Garantit.