Llacuna de Can Dunyó

Sortida d'un matí
- ACCÉS A FITXA -

14.99

Al Vallès s'han creat diferents llacunes artificials que en poc temps han estat ocupades per una rica fauna ornitològica. Can Dunyó n'és un exemple que val la pena conèixer. Envoltada d'una plana agrícola i de bosquines de ribera, la llacuna i el seu entorn concentren un bon grapat d'espècies d'ocells que val la pena conèixer.

En aquesta sortida, visitarem Can Dunyó, on farem un recorregut al voltant de la llacuna per observar els ocells aquàtics i de l'entorn agroforestal. Martinets blancs, blauets, repicatalons i bernats pescaires són habituals però l'atractiu de la llacuna fa que qualsevol sorpresa sigui possible, especialment si el fred i la neu apreten al centre i nord d'Europa!

Mussols, cornelles, corbs, cogullades i fringíl·lids diversos, com el durbec i el lluer, són habituals a l'entorn. I costa de creure que en un entorn tan humanitzat també siguin freqüent veure tords ala-rojos, grives cerdanes i sorpreses constants d'ocells hivernants.

No són rars els astors perseguint alguna presa o els corbs fent-se els amos dels punts elevats.

Can Dunyó és un lloc que val la pena veure per descobrir una fauna rica i variada en un entorn proper.

 

 

Informació de referència.

Data: 30 de novembre de 2022

Horari: 8:30 h - 13 h

Lloc: Can Dunyó. Vallès Oriental. Punt de trobada (Avda. del Tenes, 7, Lliçà de Vall).

El guia enviarà un correu als inscrits dos o tres dies abans amb la informació del punt de trobada i la logística de la sortida.


CONEIX EL GUIA

Abel Julien

Abel Julien

Professor d’ornitologia amb centenars d’hores a les espatlles ensenyant apassionadament com aprendre sobre ocells i dels ocells. Amb els seus cursos aprendràs i et divertiràs. Garantit.