Catàleg de cursos

Qui va veure el mussol de Horn Creek?

+1,5€ transport (Cat) gratuït a partir 2 exemplars.
Entrega: 2-3 dies

14.50

Qui va veure el mussol de Horn Creek?

Abel Julien

 

RESUM

L'observació d'una espècie de mussol gens habitual en una gorja remota de l'estat de Utah, porta els investigadors de l'FBI a ensumar- se la identitat de l'autor d'un assassinat. Ningú no s'imagina, però, que la investigació agafarà un caire encara més relacionat amb els ocells i que els birders, que surten com bolets pertot arreu, ho enredaran tot amb la seva obsessió per veure bèsties amb plomes. A més a més, un estat ultraconservador, en plena era Trump i amb gent molt aficionada a les armes no sembla el millor escenari per fer el pallús i donar prioritat als ocells abans que al compliment estricte de la llei. Però no hi ha birder que es pugui resistir a anar darrere els ocells que li interessen, encara que sigui un agent especial de l'acadèmia de l'FBI de Quantico, Virgínia. Policies, agents especials, l'Associació Nacional del Rifle, conservadors republicans, associacions ornitològiques i tipus durs que rivalitzen amb Harry el Brut s'entrellacen en una història de ficció protagonitzada per personatges que, malgrat tot, podrien ser completament reals.
Pròleg de Fúlvia Nicolàs, directora del Tocats de l'ala de TV3 (2015)

Aquest és el llibre que tot aficionat a l'ornitologia ha de regalar (o regalar-se) per Sant Jordi!

"Crec que es una novel·la diferent, que agradarà en major o menor mesura, però estic segur que els lectors em diran que no havien llegit res tan original des de feia temps."

"Em pregunto si algun lector trobarà les referències amagades a alguna de les meves pel·lícules fetitxe."

Abel Julien

 

SOBRE L'AUTOR

SOBRE L'AUTOR

Del pròleg de Fúlvia Nicolás

Julien, un dels ornitòlegs més reconeguts a Catalunya, és llegenda entre la multitud d’aficionats a qui ha fet matinar i ha arrossegat camp a través, en interminables matinades d’hivern, per albirar el roig encès del capell d’un picot o el vol pesat d’una òliba. Els seu blog ornitològic és senzillament espectacular -i divertidíssim- i seu és un dels escassos neologismes de l’argot ornitològic català: “pardalejar”, la nostra manera de fer birding (els falcons no li han perdonat).