Catàleg de cursos

SERRA DEL CADÍ

SORTIDA DE DIA COMPLET
- ACCÉS A FITXA -

24.99
AIN KIDS
  • Per a nens i joves fins a 16 anys, utilitzeu el codi AIN KIDS per a gaudir d'un descompte de 50€

GAUDINT DE L'ALTA MUNTANYA

El Parc Natural del Cadí és una de les joies del Pirineu Català. A part de la bellesa dels seus paisatges encisadors, el Cadí és el territori vital d'una fauna variada i única.

En aquesta sortida recorrerem boscos, prats alpins, corriols i pastures a la recerca d'ocells i altra fauna alpina en zones feréstegues però sorprenentment accessibles d'aquest extens Parc Natural de més de 40.000 hectàrees.

 

 

El trencalòs és fàcil d'observar al Cadí.
El trencalòs és fàcil d'observar al Cadí.

La fauna del Cadí és rica i variada. Visitarem zones on hi podrem trobar trencapinyes, llucareta, pinsà borroner, reietó i picot negre entre d'altres especialitats dels boscos alpins.

I més amunt, anirem a cercar gralles de bec groc, merla de pit blanc, merla roquera i el mític trencalòs, sense oblidar-nos de les marmotes, cada vegada més abundants al Cadí.

A la tarda, recorrerem zones de muntanya humida, en zones més baixes, on observarem fauna de l'estatge montà, com l'escorxador, força abundant a la zona.

Prepara't per gaudir del Pirineu en el seu màxim esplendor!

Informació per a referència. Es programaran noves dates.

Dia: Divendres, 15 de juliol de 2022

Hora: 7:30 h - 19 h

Lloc: Centre d'Informació del P.N. del Cadí a Bagà. Punt de trobada

El guia enviarà un correu als inscrits uns dies abans amb la informació concreta del punt de trobada i la logística de la sortida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El picot negre, un dels ocells estrella del Cadí
El picot negre, un dels ocells estrella del Cadí
El trencapinyes, amb el seu bec inconfusible
El trencapinyes, amb el seu bec inconfusible
Passera adaptada cap al mirador dels Orris. també conegut com a mirador del President.
Passera adaptada cap al mirador dels Orris. també conegut com a mirador del President.

CONEIX EL GUIA

Abel Julien

Abel Julien

Professor d’ornitologia amb centenars d’hores a les espatlles ensenyant apassionadament com aprendre sobre ocells i dels ocells. Des de ben jovenet, la natura ha estat l'eix central de la seva vida i sempre ha tingut un ferm compromís amb el desenvolupament de l'ornitologia a Catalunya. Va ser president de l'Institut Català d'Ornitologia durant 16 anys, de 1989 a 2005 i té un blog on fa divulgació de temes variats sobre el món dels ocells, com biologia de les aus, tècniques d'observació, consells per a principiants, ocells al cinema, avaluació de productes i molts altres. A sobre del seu cap ple d'idees, sempre hi veureu una gorra o barret.

Amb els seus cursos aprendràs i et divertiràs. Garantit.