SERRA DEL CADÍ

SORTIDA DE DIA COMPLET
8 de juliol
7:30 h - 19 h
- PLACES EXHAURIDES -

24.95

GAUDINT DE L'ALTA MUNTANYA

El Parc Natural del Cadí és una de les joies del Pirineu Català. A part de la bellesa dels seus paisatges encisadors, el Cadí és el territori vital d'una fauna variada i única.

En aquesta sortida recorrerem boscos, prats alpins, corriols i pastures a la recerca d'ocells i altra fauna alpina en zones feréstegues però sorprenentment accessibles d'aquest extens Parc Natural de més de 40.000 hectàrees.

 

 

El trencalòs és fàcil d'observar al Cadí.
El trencalòs és fàcil d'observar al Cadí.

La fauna del Cadí és rica i variada. Visitarem zones on hi podrem trobar trencapinyes, llucareta, pinsà borroner, reietó i picot negre entre d'altres especialitats dels boscos alpins.

I més amunt, anirem a cercar gralles de bec groc, merla de pit blanc, merla roquera i el mític trencalòs, sense oblidar-nos de les marmotes, cada vegada més abundants al Cadí.

A la tarda, recorrerem zones de muntanya humida, en zones més baixes, on observarem fauna de l'estatge montà, com l'escorxador, força abundant a la zona.

Prepara't per gaudir del Pirineu en el seu màxim esplendor!

Dia: Dissabte, 8 de juliol de 2023

Hora: 7:30 h - 19 h

Lloc: Centre d'Informació del P.N. del Cadí a Bagà. Punt de trobada

El guia enviarà un correu als inscrits uns dies abans amb la informació concreta del punt de trobada i la logística de la sortida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El picot negre, un dels ocells estrella del Cadí
El picot negre, un dels ocells estrella del Cadí
El trencapinyes, amb el seu bec inconfusible
El trencapinyes, amb el seu bec inconfusible
Passera adaptada cap al mirador dels Orris. també conegut com a mirador del President.
Passera adaptada cap al mirador dels Orris. també conegut com a mirador del President.

CONEIX EL GUIA

Sergi Torné

Sergi Torné

Biòleg entusiasta, que es defineix com un educador i divulgador ambiental de nivell friki.

La seva passió per la natura l'ha conduït principalment al món de les aus, però encara segueix ampliant horitzons i coneixements d'altres grups de fauna, com els mamífers -sobretot els ratpenats-, de flora, com les orquídies i és un bon coneixedor dels rastres de fauna; fins i tot de rastres de milions d'anys d'antiguitat... és a dir, els fòssils.

Compatibilitza els cursos i sortides amb nosaltres amb la feina de guia a les Coves del Toll de Moià, educació ambiental a escoles, conferenciant a la UB i il·lustrador científic.

La seva passió per la natura no només la viu ell sinó que te l'encomana. Vigileu!