Catàleg de cursos

SORTIDA A LA SERRA DEL CADÍ

SORTIDA DE DIA COMPLET
7:30h-19h
ACCÉS A FITXA
ESTIGUES AL CAS PER NOVES DATES!

19.99

GAUDINT DE L'ALTA MUNTANYA

El Parc Natural del Cadí és una de les joies del Pirineu Català. A part de la bellesa dels seus paisatges encisadors, el Cadí és el territori vital d'una fauna variada i única.

En aquesta sortida recorrerem boscos, prats alpins, corriols i pastures a la recerca d'ocells i altra fauna alpina en zones feréstegues però sorprenentment accessibles d'aquest extens Parc Natural de més de 40.000 hectàrees.

 

 

El trencalòs és fàcil d'observar al Cadí.
El trencalòs és fàcil d'observar al Cadí.

La fauna del Cadí és rica i variada. Visitarem zones on hi podrem trobar trencapinyes, llucareta, pinsà borroner, reietó i picot negre entre d'altres especialitats dels boscos alpins.

I més amunt, anirem a cercar gralles de bec groc, merla de pit blanc, merla roquera i el mític trencalòs, sense oblidar-nos de les marmotes, cada vegada més abundants al Cadí.

Prepara't per gaudir del Pirineu en el seu màxim esplendor!

Dia: SENSE DATA PREVISTA.

Hora: 7:30h-19h

Lloc: Centre d'Informació del P.N. del Cadí a Bagà. Punt de trobada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El picot negre, un dels ocells estrella del Cadí
El picot negre, un dels ocells estrella del Cadí
El trencapinyes, amb el seu bec inconfusible
El trencapinyes, amb el seu bec inconfusible

CONEIX EL GUIA

PAU ORTEGA

PAU ORTEGA

Graduat en Biologia per la Universitat de Vic i, sobretot, birder empedreït i entusiasta que dedica els seu temps lliure (probablement més del que ell mateix voldria) a observar ocells, aprendre sobre ocells i compartir la seva passió amb els altres.

A Aula i Natura porta a terme tasques de docència i guiatge ornitològic però també aprofitem els seus coneixements sobre altra fauna (com rèptils i amfibis) per cobrir aquestes àrees. Tot un luxe.