Catàleg de cursos

Sortida a la Vall d'Aran

SORTIDA D'UN DIA I MIG
ACCÉS A FITXA
ESTIGUES AL CAS PER NOVES DATES!

54.99

NATURA DE VERITAT

Durant un dia i mig, explorarem un dels territoris més bonics i de natura més prístina del nostre país. Terra d’ocells d’alta muntanya, picots, ossos, cérvols, isards, escurçons i molta altra fauna, la Vall d’Aran és una joia del Pirineu que no et pots perdre.
Anirem a l’Alt Aran a buscar els ocells més característics de l’alta muntanya, entrarem a la part nord-oest del P.N. d’Aigüestortes, anirem del Pla de Beret a Montgarri i cercarem fauna en diversos indrets que colpeixen l’esperit per la seva bellesa.

Dies: SENSE DATA PREVISTA

Horaris:

Primer dia, de 7h a 20h

Segon dia, de 7h a 13h

Lloc de trobada: Alberg Era Garona de Salardu, aquí

Visitarem indrets on la merla d’aigua, el reietó, la llucareta i la verderola són freqüents, pujarem més amunt per veure ocells com el grasset de muntanya, el còlit gris, la merla roquera i el bitxac rogenc i ens aturarem a llocs de pas de rapinyaires on el trencalòs i l’àguila daurada són els amos i senyors de l’espai aeri.


I també dedicarem una estona a cercar el picot garser mitjà al Baix Aran, l’únic lloc de Catalunya on hi és present aquesta espècie. Un ocell discret i difícil d’observar. Tindrem sort?


La Vall d’Aran és l’única vall del Pirineu català encarada cap al nord i aquesta influència atlàntica es nota en la seva fauna, que presenta particularitats molt marcades. Fins i tot, hi trobem endemismes com la sargantana aranesa, que al món només es troba a la Vall d’Aran i a la veïna comarca francesa de l’Ariège.

 

I, com tothom sap, la Vall d'Aran és terra d'ossos.

Àguila daurada
Àguila daurada
L'os bru es troba com a casa als boscos i cims de la Vall d'Aran
L'os bru es troba com a casa als boscos i cims de la Vall d'Aran
Merla roquera
Merla roquera

SORTIDA GUIADA PER PAU ORTEGA I ABEL JULIEN

ABEL JULIEN

ABEL JULIEN

PAU ORTEGA

PAU ORTEGA