Catàleg de cursos

Taller de fotografia de rapinyaires

Montsonís (La Noguera)
ACCÉS A FITXA
ESTIGUES AL CAS PER A NOVES DATES

249.95

TALLER DE FOTOGRAFIA DE RAPINYAIRES

Fotografiar rapinyaires que facin alguna cosa més que passar volant és molt difícil. Per fer fotos d'un altre nivell, necessites portar-los molt a prop, estar ben amagat, tenir molt paciència i, també, conèixer molt bé la tècnica.

Amb aquest cap de setmana intensiu podràs fer fotos espectaculars i aprendre els trucs que els professionals fan servir per obtenir imatges impactants.

PROGRAMA DELCURS (dates d'exemple):

Dissabte 24 d'octubre

Matí: fotografia en aguait (a escollir).

Tarda/vespre: taller de fotografia en aula.

Sopar (inclòs).

Pernoctació en habitació compartida.

Diumenge 25 d'octubre

Matí abans de sortir: esmorzar de pagès.

Matí: fotografia en aguait (a escollir).

Preu especial d'aquesta estada: 249,99€

QUINS AGUAITS PUC ESCOLLIR?

Pots triar entre dos d'aquests aguaits:

Astor / aligot

Arpella / milà reial

Àguila cuabarrada

 

En col·laboració amb La Sabina us proposem un cap de setmana per fotografiar rapinyaires des dels aguaits que gestiona aquesta associació. A la tarda-vespre farem una classe a l’aula sobre la correcta configuració del nostre equip per a la fotografia d’ocells.

El taller es desenvoluparà a Montsonís (La Noguera). Es realitzaran dues sessions d’aguait per fotografiar rapinyaires i una classe teòrico-pràctica.

El preu del curs inclou allotjament a mitja pensió en habitació doble (sopar de dissabte i esmorzar de diumenge).

El preu habitual d’un matí en un aguait és superior a 150€, sense allotjament ni menjar. Aquest és un preu molt econòmic que resulta de la col·laboració especial entre La Sabina i Aula i Natura.

DESCARREGA'T EL PROGRAMA DEL TALLER

I fes una aullada a les fotos úniques que tindràs l'oportunitat de fer si t'inscrius a aquest taller!

CONEIX EL PROFESSOR

Jordi Bas és un dels fotògrafs de natura i vida salvatge de més prestigi a Catalunya. Els seus treballs han estat publicats en llibres i revistes com el Handbook of the Birds of the World i ha rebut premis diversos, entre els que destaquen les tres vegades que ha rebut la distinció de Highly Commended al European Wildlife Photographer of the Year.

Des de l'associació La Sabina, gestiona una xarxa d'aguaits per fotografiar ocells (com sisó, gaig blau i xoriguer petit) a les terres de Ponent, des dels secans al Pirineu.