Catàleg de cursos

Sortida a Castellterçol (Moianès)

NOVES DATES AL MARÇ

12.00

PLACES EXHAURIDES! Pots contactar amb nosaltres a info@aulainatura.cat per posar-te en llista d'espera.

L'entorn de Castellterçol permet gaudir d'un entorn agroforestal força variat en el que es poden trobar espècies d'ocells interessants. L'altiplà del Moianès presenta un clima continental, força fred a l'hivern, que afavoreix la presència d'espècies d'ocells adaptades a aquestes condicions dures.

En aquesta sortida, visitarem uns espais agrícoles que s'intercalen amb bosquines de roures martinecs, marges vegetals, bosquets de coníferes i rierols.

A part de descobrir uns racons molt interessants de la comarca de creació més recent del nostre país, anirem a la cerca dels ocells que l'habiten.

Als conreus hi cercarem corbs, cornelles, cotolius, aloses, pardals roquers i grives; als boscos, pica-soques blau, picot garser petit, reietons i bruels; als marges, gratapalles, cruixidells i, amb una mica de sort, verderoles.

És un bon lloc perquè el principiant aprengui a distingir el corb de la cornella, per temptar la sort amb fringíl·lids poc habituals i per gaudir d'un paisatge molt particular.


 

Data: 7 de desembre de 2019

Horari: 8h-14h

Lloc: Castellterçol, Moianès. Punt de trobadaA part d'ocells, veurem baumes, una masía troglodítica i un paisatge encisador.
A part d'ocells, veurem baumes, una masía troglodítica i un paisatge encisador.

CONEIX EL GUIA

Abel Julien

Abel Julien

Professor d’ornitologia amb centenars d’hores a les espatlles ensenyant apassionadament com aprendre sobre ocells i dels ocells. Amb els seus cursos aprendràs i et divertiràs. Garantit.

És capaç de suportar temperatures de -8º per anar a observar ocells al Moianès.