Catàleg de cursos

Sortida ornitològica - Especial principiants

Hostal del Fum - Palau-solità i Plegamans
7 de març de 2020
8:00-13:30

12.00

Les sortides per principiants tenen com a finalitat que aprenguis a identificar els ocells més comuns del nostre entorn.

Les fem al Parc de l'Hostal del Fum, a Palau-solità i Plegamans, un parc públic molt especial en el que s'hi observen moltes espècies d'ocells. Hi podem trobar des de mallerengues, caderneres i pardals fins bernats pescaires, aligots i falcons, en un paisatge encisador, dissenyat a mida per als ocells i els ornitòlegs.


 

Data: 7 de març

Horari: 8:00h-13:30

Lloc: Parc de l'Hostal del Fum, Palau-solità i Plegamans, Vallès Occidental. Trobada a a l'entrada de la població aquíEls picots verd, garser petit i garser gros, crien i són habituals al parc.
Els picots verd, garser petit i garser gros, crien i són habituals al parc.

A la sortida, anirem a observar d'ocells però el guia farà especial esment de les tècniques d'identificació d'ocells, es detindrà en les espècies que indueixen més a confusió i us ensenyarà tots els trucs possibles per identificar correctament els ocells. Prepareu-vos a afinar l'oïda.

El Parc de l'Hostal del Fum presenta una gran varietat d'ocells que, a més, estan acostumats a la presència de gent i solen ser més confiats de l'habitual, proporcionant una excel·lent oportunitat per a l'observació detinguda.

Les observacions s'introduiran a la plataforma de ciència ciutadana Ornitho.cat, per tal que la vostra sortida sigui també una contribució al coneixement científic.

I no ets exactament principiant però voldries venir? També ets benvingut! L'Hostal del Fum és un hotspot que fa les delícies de molts ornitòlegs experts de la comarca, o sigui que, no ho dubtis, també hi ha ocells molt interessants per als que ja estan iniciats!

CONEIX EL GUIA

Abel Julien

Abel Julien

Professor d’ornitologia addicte a l'Hostal del Fum, que hi va tan sovint com pot a observar ocells i gaudir d'aquest entorn ric en biodiversitat. Considera que l'Hostal del Fum és el que els ornitòlegs anomenen el seu local patch però el parc s'ha fet tan popular entre els ornitòlegs que l'ha de compartir. No li sap gens de greu.