Làmines de John James Audubon en alta resolució

Per als fans de l'art naturalista, la National Audubon Society ha posat lliurement a disposició del públic diverses de les làmines del gran dibuixant i naturalista del s. XIX, John James Audubon en JPG d'alta resolució. Hem triat aquí tres espècies extingides que Audubon va veure vives a la natura, cosa que, tristament, nosaltres ja no podrem fer.

Si voleu llegir la trista història de l'extinció del colom migratori, i del dodo, podeu descarregar-vos Vençuts, un article d'Abel Julien on ho explica.

Vençuts va guanyar el segon Premi d'articles de divulgació mediambiental de la 15a edició del Premi Albert Pérez-Bastardas de la Fundació Roca i Galés.

Article sobre el parc de l'Hostal del Fum com a escola d'ornitologia.

A part de la implicació sentimental que tenim alguns guies d'Aula i Natura per l'Hostal del Fum, el parc s'està convertint en una autèntica escola d'ornitologia per la varietat d'espècies que si poden veure en unes condicions excel·lents. A causa de la gran freqüentació humana (però respectuosa) que experimenta el parc els caps de setmana, els ocells estan molt acostumats a la gent i normalment es deixen veure força de prop. Ideal per aprendre a pardalejar!

En aquest article hi teniu alguns testimonis de diversos addictes al parc...

(Foto: Javier Infantes)
(Foto: Javier Infantes)

Descarrega't aquests pòsters en alta resolució!

Cortesia d'Àlex Mascarell i el Zoo de Barcelona