OPINIONS DELS ALUMNES

QUÈ OPINEN ELS NOSTRES ALUMNES?

He assistit a diverses sortides i també al curs de migració dels ocells. El que més m’agrada és el bon ambient que es genera en totes les activitats des del primer moment, et sents molt ben acollit, i sigui quin sigui el teu nivell, aprens moltíssim. Els grups son reduïts i tots els dubtes tindran sempre una atenta resposta, professional i, a més, envoltada d’amenes explicacions. El bon ambient estimula a compartir les experiències amb els companys. Espero poder seguir anant a moltes més activitats amb vosaltres!

Núria Ferrer

Sant Cugat del Vallès

Sàpigues molt o poc d'ornitologia a Aula i Natura saben crear l'ambient i les condicions per gaudir al màxim d'aquesta afició. Coneixen els ambients i planifiquen les sortides per gaudir-les de tal manera que si vas sol al mateix lloc no veuries ni la meitat de coses. Absolutament recomanable!

Jordi Morote

Granollers

 

Mi pasión por las aves se multiplicó en un curso de Abel Julien. Sus conocimientos, su profesionalidad y vocación didáctica hacen sus clases dinámicas y únicas. Gran contenido, muy bien preparado, lleno de recursos innovadores y divertidos que permiten asentar los conocimientos de forma sólida.

Matilde Londner

Santa Maria de Palautordera.

 

Vaig fer el curs sobre la migració per aprendre els motius i les estratègies que usen les aus per fer turisme (he, he, he...).
Escoltar el professor explicar amb passió com migra un Tallarol gros de 25g fent centenars de quilòmetres de nit o un Tètol cuabarrat realitzant un vol rècord de 10.000 Kms en 175 hores, o sigui 7,3 dies volant, us puc dir que és absolutament aconsellable per entendre una mica la vida d'aquestes joies de la natura que són les aus.
Espero seguir gaudint dels seus tallers i cursos.

Ricard Ribas

Terrassa

 

Comentaris