Imatge Imatge 01
Imatge Imatge 02
Imatge Imatge 03
Imatge Imatge 04
 • EL SEGÜENT NIVELL EN EL TEU APRENENTATGE DE L’ORNITOLOGIA I LES CIÈNCIES NATURALS

 • Imatge Cursos dissenyats per experts

  Cursos dissenyats per experts

  Els nostres cursos estan dissenyats per especialistes que saben com fer que ampliïs els teus coneixements gradualment, independentment del teu nivell inicial.

 • Imatge El coneixement no s’acaba mai

  El coneixement no s’acaba mai

  A Aula i Natura, trobaràs tot allò que sempre hauries volgut saber i no sabies a qui preguntar. I descobriràs que encara et queden moltes preguntes!

 • Imatge Entra al club dels apassionats

  Entra al club dels apassionats

  Els nostres professors han format i motivat centenars d’alumnes que han fet del coneixement de la natura l’eix central de la seva vida.

 • Imatge Imatge Ocell
 • Imatge Foto agenda 2
 • Imatge <i class="fas fa-search" style="color:#ffffff;margin-right:6px;"></i>Busca el teu curs ideal

  Busca el teu curs ideal

  Els nostres cursos tenen com a finalitat transformar la teva afició als ocells i la natura en una insaciable passió per al coneixement del món natural. Un món fascinant que tenim l’obligació de preservar.

 • Imatge Foto agenda

OPINIONS DELS NOSTRES ALUMNES


 • Ricard Ribas - Terrassa

  Vaig fer el curs sobre la migració per aprendre els motius i les estratègies que usen les aus per fer turisme (he, he, he...).
  Escoltar el professor explicar amb passió com migra un Tallarol gros de 25g fent centenars de quilòmetres de nit o un Tètol cuabarrat realitzant un vol rècord de 10.000 Kms en 175 hores, o sigui 7,3 dies volant, us puc dir que és absolutament aconsellable per entendre una mica la vida d'aquestes joies de la natura que són les aus.
  Espero seguir gaudint dels seus tallers i cursos.

 • Matilde Londner - Sta Maria de Palautordera

  Mi pasión por las aves se multiplicó en un curso de Abel Julien. Sus conocimientos, su profesionalidad y vocación didáctica hacen sus clases dinámicas y únicas. Gran contenido, muy bien preparado, lleno de recursos innovadores y divertidos que permiten asentar los conocimientos de forma sólida.

 • Jordi Morote - Granollers

  Sàpigues molt o poc d'ornitologia a Aula i Natura saben crear l'ambient i les condicions per gaudir al màxim d'aquesta afició. Coneixen els ambients i planifiquen les sortides per gaudir-les de tal manera que si vas sol al mateix lloc no veuries ni la meitat de coses. Absolutament recomanable!

 • La nostra finalitat és que aprenguis i t’apassionis per la cosa més fascinant que ens ofereix la vida: la natura

  La visió d’un paisatge, un bosc o un riu és agradable però si, a més, sabem dir el nom dels arbres, identificar l’àguila que s’albira als cims o reconèixer la papallona que revola entre les flors, la nostra satisfacció s’eleva al nivell de fascinació.
  Els grans personatges que van revolucionar el coneixement de les ciències naturals, des d’Aristòtil a Darwin, no només van estudiar científicament el medi natural sinó que es van quedar absolutament fascinats per les meravelles que hi descobrien.
  A Aula i Natura ho sabem. I volem continuar ensenyat –i aprenent- ciències naturals a tothom que vulgui compartir l’admiració pel món natural amb nosaltres.